Lidmaatschap

Beste Volleyballer/Volleybalster!

Welkom bij volleybalvereniging OUVOL!  

Wij willen u graag iets vertellen over onze vereniging.  

De vereniging is in te delen in vier groepen volleyballers:

  1. Competitiespelers; fanatiek, op zaterdag wedstrijden, per team een eigen trainingstijd (voor zover mogelijk).
  2. Recreanten; mannen en vrouwen samen een morgen of avond gezellig volleyballen, soms een toernooitje voor de liefhebber.
  3. Jeugd; op leeftijd ingedeeld, op zaterdag wedstrijden, jeugdrecreanten trainen met de competitie spelende leeftijdsgroep mee.   
  4. Kabouters; kinderen van 4-6 jaar, 1x in de maand, balvaardig, samen spelen, plezier in het bewegen

Van de competitiespelers wordt enige inzet en discipline verwacht t.a.v. training en wedstrijd. De competitiewedstrijden worden (meestal) op zaterdag gespeeld. De thuiswedstrijden zijn in de Wiekelaar.  Het organiseren of bezoeken van volleybaltoernooien kan naar behoefte. Ons eigen kerstmix-toernooi verdient aanbeveling. Altijd erg gezellig!
Verder zijn er binnen de vereniging allerlei zaken die van belang zijn om een vereniging draaiende te houden. Ook betekenen we als vereniging iets voor de Oudleusener gemeenschap. Daarom kan het zijn dat uw hulp gevraagd wordt voor bijvoorbeeld Activiteiten – Toernooien – Zaalwacht – Nieuwsbrief – Bestuursfuncties – Scheidsrechters – Training geven – Coachen.

Via onze website en nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden van volleybalmededelingen als u uw emailadres aangeeft op het bijgaande formulier.   

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in werking. Bij deze willen wij u wijzen op onze Privacy Verklaring, deze is te vinden op onze website.  

Op het te downloaden aanmeldformulier staat het administratieve gedeelte. Om misverstanden nu en in de toekomst te voorkomen deze graag goed doorlezen!  

Uiteraard wensen wij u heel veel volleybalplezier en een prettige samenwerking binnen onze vereniging.  Verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met de ledenadministratie.

Volleybalvereniging OUVOL!

Ledenadministratie:   
Jelle Dunnewind
Honingland 6
7722 TM Oudleusen
06-37542689
info@ouvol.nl

 

Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden! Je kan je opgeven door het invullen van het aanmeldingsformulier. Die kan je via de knop hieronder downloaden.

Afmelden

We zien je natuurlijk niet graag vertrekken bij onze vereniging. Maar op welke reden dan ook, ook dit regelen we goed voor je. Om onnodige kosten te voorkomen, zeg je je lidmaatschap op voor 1 juli.

Vrienden van Ouvol